How I Met Your Mother

Sjanger: Komedie, Romantikk

the-kids

How I Met Your Mother er en amerikansk komedie. Serien handler om hovedpersonen Ted Mosby som i år 2030 forteller sin sønn og datter historien om hvordan han møtte moren deres. Det hele startet da Teds bestevenn, Marshall, forteller at han kommer til å forlove seg med hans mangeårige kjæreste, Lily (en førskole lærer). I det øyeblikket, innser Ted at hans nye oppdrag i livet er finne kjærligheten. Barney, en venn med endeløse, noen ganger opprørende meninger, kjærlighet for dresser og en ”idiotsikker” måte å møte kvinner skal prøve å hjelpe Ted. Når Ted møter Robin, er han sikker på at det er kjærlighet ved første blikk, men endte opp med å bli som barna kjenner som deres ”tante” Robin. Serien er fortalt gjennom flashbacks fra fremtiden.

 

how_i_met_your_mother_table_group_a_lHovedpersonene i serien:

Ted Mosby (Josh Radnor)

Marshall Eriksson (Jason Segel)

Robin Scherbatsky (Cobie Smulders)

Barney Stinson (Neil Patrick Harris)

Lily Aldrin (Alyson Hannigan)

Serien  ble laget av Craig Thomas og Carter Bays og hadde premiere på CBS den 19.september 2005. How I Met Your Mother er kjent for sin unike struktur og humor, serien har vært stor suksess, og har fått positive anmeldelser gjennom årene. Showet har vært nominert til 24 Emmy Awards, og vant seks. Den 21.desember 2012, annonserte CBS at skuespillerne hadde signert nye avtaler med nettverket, som vil si at det øker sjansene for en niende sesong. Den 30.januar 2013, ble det offisielt at det kommer en niende og siste sesong.

Serien er fengende og har masse humor. Hver episode tar opp et morsomt eller ikke morsomt emne, men viser det på en måte som virkelig får deg til å le.

hlic1v5li0t4gufhf0

 

Kilder:

http://www.imdb.com/title/tt0460649/plotsummary

http://en.wikipedia.org/wiki/How_I_Met_Your_Mother

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: